Gravidbehandling & Barnbehandling

GRAVIDBEHANDLING & GRAVIDMASSAGE

Det går bra att få massage, även klassisk, efter att du passerar graviditetens 12:e vecka. När du bokar behandling med massage i är vi tacksamma om du uppger vilken graviditetsvecka du är i. Om det behövs så använder vi en speciell kudde på bänken som gör att du kan ligga bekvämt.
Nedan finner du färdiga behandlingar som är extra sköna för den gravida kvinnan
.

ORGANIC MAMA 65 minuter 695 kronor

Vi inleder med en lättare ansiktsbehandling där du får massage av nacke och dekolltage under tiden ansiktsmasken får verka. Ben och armar får en sockerskrubb som stimulerar cirkulationen. Avslutningsvis masserar vi in armar och ben med olja och närande lotion. En underbar behandling som skämmer bort en blivande mamma i väntans tider.


ORGANIC KID`S SPA

Hos oss är barn varmt välkomna. Vi har tre olika behandling som är skräddarsydda för barn men är det någon av behandlingarna från vår övriga meny ni vill låta ert barn göra så hör med oss.


BLÅBÄRSLOV 20 minuter 250 kronor

Här får händerna bada i blåbärsskum innan de får en varsam blåbärsskrubb. Därefter masseras händerna i skön och väldoftande blåbärssufflé.


BLÅBÄRSTASS 20 minuter 250 kronor

Även små fötter behöver pysslas om ibland. Här får de bada i blåbärsskum om när de blivit riktigt mjuka så skrubbas de med blåbärsskrubb. Helt rena får de sen en skön massage upp på smalbenen med blåbärssufflé.

MMMJUK MASSAGE 20 minuter 250 kronor

En varsam, stilla och mycket behaglig ryggmassage för barn. En klar favorit bland våra yngre besökare.