Nytt produktmärke i butiken!

En mjukgörande och skyddande salva med  svenskt bivax för torr och narig hud. Innehåller endast naturliga ingredienser samt vårdande och E-vitaminrik vetegroddsolja. Fantastisk till torra händer och fötter. Finns i varianterna:

  • Lavendel
  • Arnica
  • Ringblomma
Finns i storlekarna 30 ml för 59 kronor och 75 ml för 129 kronor.

Det finns även en läppsalva med sheasmör för 39 kronor.


NYHET! Solskydd från ESSE, 50 ml, 769 kronor 

Ett ekologiskt certifierat, mineralbaserat solskydd som ger bredspektrumskydd för att både UVA och UVB strålar (våglängd 373nm). Oparfymerad med milda konserveringsmedel är den idealisk för känslig hy. Snabbt nedbrytbar och korallvänlig.

Klicka på bilden för att handla solskyddet i vår webshop!

 

Solskydd från Eco Cosmetics!

Nu har vi packat upp våra fysikaliska solskydd, vi har något för alla (hoppas vi!). 

 Välkomna in eller handla i webshoppen (klicka på bilden). 


Lakshmihyllan är påfylld!

Nytt hos oss är intimtvål, handtvål, tre olika sorters shampoo, balsam, hårmask, duschtvål i underbara blommiga dofter, arnicabalm när kroppen ömmar och en ljuvlig bodylotion med doft av ringblomma. Allt finns i butiken och i webshoppen.


Nyheter Maria Åkerberg februari 2019

Body Mask Honey 50 ml, 169 kronor, med Svensk Honung är en mycket fuktgivande och vårdande kroppsmask som gör torr hud mjuk och smidig. Eteriska oljor av Pepparmynta och Enbär tillför en uppiggande doft.


Hand Sanitiser 250 ml, 149 kronor,  är en rengöringsspray för dina händer. Med dess hudvänliga formula har den återfuktande egenskaper samtidigt som den effektivt rengör dina händer och håller bakterier borta. Produkten är snabbtorkande och behöver inte sköljas av.


Snygga ljusstakar i butiken 

Övre raden från vänster: 79 kr, 99 kr, 79 kr
Undre raden från vänster: 69 kr, 139 kr, 169 kr

Klinta tillbaka i butiken!

Klintas Massageljus är inga vanliga ljus. Det är en massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. En vegansk produkt av plantoljor och vax (raps och EcoSoya) från förnyelsebara källor. Ett ljus som brinner jämt och vackert helt utan sot.
  • Vi har tre olika ljus i Aromaterapi serien, dessa kostar 199 kronor.
  • Doftspray finns i doften Nytvättat och kostar 199 kronor.
  • Lilla massageljuset har vi i flera olika sorter och kostar 99 kronor.