Behandlingar med Kurbad


KURBAD SPECIAL 60 minuter 820 kronor

Du ligger i ett avslappnande kurbad samtidigt som du får ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Efter badet följer en välgörande och mjuk rygg- och nackmassage. Vill du så smörjer du in dig med bodylotion efteråt.

TÅNGBAD SPECIAL 60 minuter 925 kronor

Havssalt och Tång från västkusten är välgörande och avslappnande samtidigt som det är rikt på jod och mineraler. Tången kan även användas för att skrubba kroppen när du badar.

Ditt ansikte får rengöring, mask och massage medan du badar. Avslutningsvis får du en avslappnande och mjuk rygg- och nackmassage. Vill du så smörjer du in dig med bodylotion efteråt.


LUGNA KUREN 80 minuter 920 kronor

Du inleder kuren med att sjunka ner i ett avslappnande aromabad. Ansiktet får rengöring, mask och massage under tiden du badar. En mjuk och avslappnande helkroppsmassge avslutar kuren.SPIRULINA KUREN 80 minuter 920 kronor

Detta är en näringsrik och utrensande kur som inleds med en kroppsinpackning av spirulina-alger. Medan inpackningen verkar får du ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. I badet får du en avslappnande huvudbottenmassage. Vill du så smörjer du in dig med bodylotion efteråt vilket vi rekommenderar.


LAVENDEL KUREN 90 minuter 1025 kronor

Lavendel kuren inleds med en rengörande kroppsskrubb med salt och lavendel. Därefter får du sjunka ner i ett varmt kurbad med doft av lavendel och välgörande mineraler från havssalt. Under tiden i badet får du ansiktsrengöring, ansiktsmassage och ansiktsmask. Kuren avslutas med en härligt avslappnande helkroppsmassage med doft av lavendel.


KUR SINNLIGA RUM 90 minuter 1025 kronor

En kroppsskrubb inleder denna kur varpå du får landa i ett härligt aromabad med välgörande havssalt. Ansiktsrengöring, ansiktsmassage och ansiktsmask får du under tiden du badar. Denna härliga kur avslutas med en avslappnande rygg- och nackmasssage. Om du vill så smörjer du in dig med bodylotion efteråt.SINNLIG LYX 150 minuter 1700 kronor

En underbart avkopplande kur som kommer att lämna dig fylld med ny energi. Efter en kroppsskrubb får du sjunka ner i ett avslappnande och välgörande aromabad. En avslappnande helkroppsmassage avslutas med en Organic Quick Fix (lättare ansiktsbehandling). Lån av badrock ingår.


SINNLIGA RUM DE LUXE 150 minuter 1850 kronor

Längtar du efter att bli ompysslad från topp till tå? Detta kan vara kuren just för dig!

Kryp ner i ett varmt och skönt tångbad, du passar gärna på att skrubba kroppen med tången och vi hjälper dig med ryggen om du vill. Efter badet får du en mjuk helkroppsmassage som gör gott för spända muskler och avslappning för kropp och själ. Kuren avslutas med en Klassisk Ansiktsbehandling. Lån av badrock ingår.