Duobehandlingar

KURBADETS DUO 1 timme 20 minuter 790 kr/per person (totalt 1580 kr)


Kurbad och avslappnande ryggmassage i samma rum. En badar och en får massage. Efter detta avnjuts en frukttallrik och sedan byter man så den som badat får massage och vice versa.DU & JAG 2 timmar 20 minuter 1095 kr/per person (totalt 2190 kr)


Kurbad och helkroppsmassage i samma rum. En badar och en får massage. Efter detta avnjuts en frukttallrik och sedan byter man så den som badat får massage och vice versa.KURBADETS MIX 1 timme 20 minuter 790 kr/per person (totalt 1580 kr)


Kurbad och behandling i samma rum. En börjar bada kurbad medan den andra får sin behandling. Efter detta avnjuter ni en ekologisk frukttallrik. Den som började bada får sedan sin behandling och den andra sitt kurbad.

25 minuters behandling att välja mellan:

-Rygg- och nackmassage (avslappnande)

-Kroppsskrubb

-Kroppsinpackning

-Lättare ansiktsbehandling HOT STONE DUO 1 timme 20 minuter 790 kr/per person (totalt 1580 kr)


Kurbad och hot stone massage i samma rum. En badar och en får stenmassage med varma lavastenar på kroppens baksida. Efter detta avnjuts en frukttallrik och sedan byter man så den som badat får stenmassage och vice versa. Välgörande och avkopplande för kropp och själ.KLASSISKA DUON 1 timme 20 minuter 790 kr/per person (totalt 1580 kr)


Kurbad och klassisk massage i samma rum. En badar och en får massage. Efter detta avnjuts en frukttallrik och sedan byter man så den som badat får massage och vice versa.
 

GRUPPER

Grupper går att boka alla dagar i veckan och med fördel utanför ordinarie öppettider. Kontakta oss för era förslag så löser vi det tillsammans!


STORA GRUPP KURBAD  (4-6 personer) 2 timmar 30 minuter 2900 kr


Kom och njut av Sinnliga Rum när inga andra kunder är här. Ni får bada vars ett  kurbad och får produkter för ansikte och kropp att använda på egen hand. Vi dukar fram té och ekologisk frukt till er.


LILLA GRUPP KURBAD (2-4 personer) 1 timme 45 minuter 2200 kr


Kom och njut av Sinnliga Rum när inga andra kunder är här. Ni får bada vars ett  kurbad och får produkter för ansikte och kropp att använda på egen hand. Vi dukar fram té och ekologisk frukt till er.ÖNSKAR NI BOKA TILL EXTRA TID KOSTAR DET 995 KRONOR/TIMME.