Behandlingar med Kurbad


DIVINE SPA RITUAL 120 minuter 1495 kronor

En underbar behandling som fokuserar på lyx och lugn. Vi inleder med att skrubba kroppen mjuk med en härlig saltskrubb. Därefter får du koppla av i ett ljuvligt kurbad som efterföljs av en massage i en lyxig olja med Havtorn och förföriska eteriska oljor av Neroli, Patcholi och Rosmarin som tillsammans ger en underbar doft. Avslutningsvis blir du insmord med en närande lotion.


KURBAD SPECIAL 60 minuter 895 kronor

Du ligger i ett avslappnande kurbad samtidigt som du får ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Efter badet följer en välgörande och mjuk rygg- och nackmassage. Vill du så smörjer du in dig med bodylotion efteråt.

TÅNGBAD SPECIAL 60 minuter 995 kronor

Havssalt och Tång från västkusten är välgörande och avslappnande samtidigt som det är rikt på jod och mineraler. Tången kan även användas för att skrubba kroppen när du badar.

Ditt ansikte får rengöring, mask och massage medan du badar. Avslutningsvis får du en avslappnande och mjuk rygg- och nackmassage. Vill du så smörjer du in dig med bodylotion efteråt.


LUGNA KUREN 80 minuter 995 kronor

Du inleder kuren med att sjunka ner i ett avslappnande aromabad. Ansiktet får rengöring, mask och massage under tiden du badar. En mjuk och avslappnande helkroppsmassge avslutar kuren.LAVENDEL KUREN 90 minuter 1095 kronor

Lavendel kuren inleds med en rengörande kroppsskrubb med salt och lavendel. Därefter får du sjunka ner i ett varmt kurbad med doft av lavendel och välgörande mineraler från havssalt. Under tiden i badet får du ansiktsrengöring, ansiktsmassage och ansiktsmask. Kuren avslutas med en härligt avslappnande helkroppsmassage med doft av lavendel.


KUR SINNLIGA RUM 90 minuter 1095 kronor

En kroppsskrubb inleder denna kur varpå du får landa i ett härligt aromabad med välgörande havssalt. Ansiktsrengöring, ansiktsmassage och ansiktsmask får du under tiden du badar. Denna härliga kur avslutas med en avslappnande rygg- och nackmasssage. Om du vill så smörjer du in dig med bodylotion efteråt.


SINNLIG LYX 150 minuter 1795 kronor

En underbart avkopplande kur som kommer att lämna dig fylld med ny energi. Efter en kroppsskrubb får du sjunka ner i ett avslappnande och välgörande aromabad. En avslappnande helkroppsmassage avslutas med en Organic Quick Fix (lättare ansiktsbehandling). Lån av badrock ingår.


SINNLIGA RUM DE LUXE 150 minuter 1995 kronor

Längtar du efter att bli ompysslad från topp till tå? Detta kan vara kuren just för dig!

Kryp ner i ett varmt och skönt tångbad, du passar gärna på att skrubba kroppen med tången och vi hjälper dig med ryggen om du vill. Efter badet får du en mjuk helkroppsmassage som gör gott för spända muskler och avslappning för kropp och själ. Kuren avslutas med en Klassisk Ansiktsbehandling. Lån av badrock ingår.


KLASSISKA KUREN 60 minuter 795 kronor

Du startar med ett skönt och avslappnande kurbad som värmer upp musklerna inför den välgörande och djupgående klassiska rygg- och nackmassagen.


KLASSISKA DUON 80 minuter 790 kronor per person (1580 kronor totalt)

En kur för två personer med klassisk massage och kurbad i samma rum. En badar och en får ryggmassage. Efter detta avnjuts en ekologisk frukttallrik och sedan byter man så att den som badade får massage och tvärtom,